aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξεχώρισε στο χειρότερο της, καμία ευθύνη στον Φαμπιάνο

Ομόνοια: Ξεχώρισε στο χειρότερο της, καμία ευθύνη στον Φαμπιάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο χειρότερο παιχνίδι της Ομόνοιας στη σεζόν, ο Τιάγκο βρήκε και πάλι τον τρόπο να ξεχωρίσει. Πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την πράσινη φανέλα, το πρώτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο 32χρονος άσος είναι με διαφορά ο πιο σταθερός σε απόδοση και πολύτιμος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού». Και αποδείχθηκε και πάλι λανθασμένη η απόφαση του Μπεργκ στο δεύτερο ημίχρονο να τον μετακινήσει ως εξτρέμ. Το κενό ήταν τεράστιο στη μεσαία γραμμή, με τον Ορτέγα να μην μπορεί να βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στη μέγγενη με δική της ευθύνη

Όσον αφορά στον Φαμπιάνο, παρόλο που δέχθηκε το πρώτο γκολ, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν και πάλι αρκετά καλός, σταθερός και έδειξε πως είναι ικανός να βοηθήσει την Ομόνοια σε μια νευραλγική θέση. Στο γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη. Ήταν ξεκάθαρα ευθύνη της αμυντικής γραμμής. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι έμπειρος και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Έδειξε να ενσωματώνεται με την «πρώτη» στο πετσί της νέας του ομάδας, δείγμα της εμπειρίας αλλά και των δυνατοτήτων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ