Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί ένα από τα ανοιχτά μέτωπα στην Ομόνοια, η οποία εντείνει τις προσπάθειες για περεταίρω ενίσχυση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» από πλευράς πρασίνων επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η περίπτωση του Τόμας Καμίνσκι. Ο Βέλγος πορτιέρο ήταν από την αρχή του καλοκαιριού ψηλά στη λίστα των υποψηφίων και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του παραμένει «ζωηρό».
Οι πράσινοι θεωρούν ότι ο 33χρονος έχει όλα όσα χρειάζεται για να αυξήσει τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα, όπου αυτή τη στιγμή δεσπόζει η παρουσία του Φαμπιάνο. Εξάλλου, κουβαλά ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει ότι τη σεζόν 2023-2024 κατέγραψε 38 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λούτον. Παρά τον υποβιβασμό της πρώην ομάδας του ο ίδιος άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, αφού είχε πολύ υψηλά ποσοστά σε αποκρούσεις.
Επιπρόσθετα, ο Καμίνσκι για περίπου μια δεκαετία ήταν μέλος της εθνικής Βελγίου, καταγράφοντας και μία συμμετοχή. Ξεκαθαρίζεται πάντως, ότι ο μεταξύ άλλων πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Τσάρλτον, η οποία αυτή τη στιγμή έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του.
Δείτε επίσης: Ομόνοια: Μετεγγραφές με γαλλικό άρωμα
Σε περίπτωσh που προχωρήσει του Καμίνσκι για την Ομόνοια τότε θα ανοίξει και η πόρτα εξόδου για τον Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός βρίσκεται εκτός πλάνων του Χένινγκ Μπεργκ και για να φύγει θα πρέπει πρώτα να αποκτηθεί κάποιος άλλος στη θέση του. Στη γωνία περιμένει μεταξύ άλλων η Καρμιώτισσα, η οποία βρίσκεται στις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για τον διεθνή πορτιέρο.














