aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξανά με νεαρούς και «εφεδρείες»

Ομόνοια: Ξανά με νεαρούς και «εφεδρείες»

Ο Νιλ Λένον θα προχωρήσει ξανά σε αλλαγές, ενόψει της σημερινής (17:00) αναμέτρησης της Ομόνοιας με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την τρίτη αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ξανά νεαροί και «εφεδρείες», όπως έγινε με τη Δόξα.

Ο Ιρλανδός τεχνικός της Ομόνοιας, δεν θα ρισκάρει, παράλληλα, συμμετοχή των Φαμπιάνο, Ντίσκερουντ και Τσέποβιτς, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Σέχου. Η απουσία βαθμολογικού κινήτρου προφανώς και επηρεάζει τη συγκέντρωση όλων στο οικοδόμημα του «τριφυλλιού», όμως την ίδια ώρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νιλ Λένον να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΛ που είναι ορισμένος για τις 13 Απριλίου αργεί και η τεχνική ηγεσία επιβάλλεται να βρει τρόπους ώστε οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε εγρήγορση. Όπως δήλωσε τόσο μετά τον πρώτο προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τους γαλαζοκίτρινους όσο και στις χθεσινές του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις της Ομόνοιας στο επιθετικό τρίτο αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ