aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βροχή τα ονόματα και στη μέση ο Πάμπος…

Ομόνοια: Βροχή τα ονόματα και στη μέση ο Πάμπος…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καταιγισμό από προτάσεις προπονητών από διάφορους μάνατζερ δέχεται τις τελευταίες ώρες η διοίκηση της Ομόνοιας. Από τη στιγμή που στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ήταν λογικό να δεχθούν δεκάδες προτάσεις. Την ίδια ώρα επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αξιολογεί άμεσα τις περιπτώσεις, τις περνά από κόσκινο ώστε εντός της επόμενης βδομάδας να καταρτιστεί λίστα με ονόματα. Ακολούθως, αφού υπάρξει κατάληξη σε 4-5 υποψηφίους, θα γίνουν και οι πρώτες επαφές με σειρά προτεραιότητας, όπως υποστηρίζει η επίσημη Ομόνοια.

Και μέσα σ’ όλα αυτά τα πολλά ονόματα που προτείνονται στη μέση είναι αυτό του Πάμπου Χριστοδούλου. Παρόλο που τίποτα δεν έχει λεχθεί, πέρα από την τοποθέτηση του Αντώνη Τζιωνή ότι «ενδεχομένως να είναι ένας από τους προπονητές που θα αξιολογήσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες», οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι ο Κύπριος τεχνικός είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον «πράσινο» πάγκο. Παρά την πληροφόρηση που υπήρξε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Τζιωνή και τον Πάμπο Χριστοδούλου, η επίσημη Ομόνοια το διαψεύδει. Υποστηρίζει πως οι όποιες επαφές γίνουν με υποψήφιους προπονητές οριοθετούνται χρονικά περί τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goal.com.cy, ανάμεσα στα ονόματα προπονητών που έχουν προταθεί και οι πράσινοι φέρεται να έχουν αξιολογήσει θετικά είναι και του Ολλανδού Ρενέ Μιούλεστιν. Ο 53χρονος τεχνικός (25.3.1964) στην τρέχουσα σεζόν είναι στον πάγκο της Μακάμπι Χάιφα. Τη σεζόν 2013-14 ήταν στον πάγκο της Φούλαμ, ενώ προηγουμένως είχε πέρασμα από τη ρωσική Ανζί. Από το 2007 έως το 2013 ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βοηθός του Φέργκιουσον. Επίσης, πέρασε από τις μικρότερες ομάδες της Γιουνάιτεντ. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ναϊμέγκεν και ακολούθως δούλεψε και σε ομάδες του Κατάρ.

Ακόμη, δυο προπονητές τα ονόματα των οποίων έχουν προκριθεί και βρίσκονται στη λίστα είναι αυτά των, επίσης, Ολλανδών Αντρέ Πάους, γνωστού από το πέρασμά του από την Ανόρθωση, και Μάριο Μπέιν, που απασχόλησε ξανά την Ομόνοια. Ο τελευταίος σήμερα είναι βοηθός προπονητής στην τουρκική Φενέρμπαχτσε. Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια αξιολογούν ονόματα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι πράσινοι το ξεκαθάρισαν πως θα συνεχίσουν με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή αλλά με διαφορετικές αρμοδιότητες απ’ ό,τι είχε ο Νταμπίζας. Θα υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος από τη διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ