aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βρέθηκαν κι εκεί Πάμπος και Τζιωνής (Είδαν αμυντικό)

Ομόνοια: Βρέθηκαν κι εκεί Πάμπος και Τζιωνής (Είδαν αμυντικό)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Από τη στιγμή που βρίσκονται στην Πορτογαλία, Πάμπος Χριστοδούλου και Αντώνης Τζιωνής δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Οι δύο άνδρες αφού παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στην Μπελενένσες και τη Μορεΐρένσε, έδωσαν το παρόν τους σ’ ένα ακόμα παιχνίδι.

Όπως σημειώνουν ΜΜΕ της Πορτογαλίας, ο προπονητής και ο πρόεδρος της Ομόνοιας βρέθηκαν στο γήπεδο Μαρκολίνο ντε Κάστρο και παρακολούθησαν το ματς Φεϊρένσε-Σπόρτινγκ -υπήρξαν επίσης σκάουτερ των Ρίο Άβε, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, goal.com.cy, ένας από τους παίκτες που ήθελε να παρακολουθήσει ο τεχνικός των “πρασίνων” ήταν και ο αριστερός μπακ των γηπεδούχων, Βίτορ Μπρούνο, ο οποίος έχει προταθεί στο “τριφύλλι” εδώ και καιρό.

Βέβαια κι από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον Μαμαντού Καντέ, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο κύριος Χριστοδούλου επιθυμεί την απόκτηση ακόμα ενός αριστερού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ