aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Βουνό» με το καλημέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο βάθος Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ομόνοια: «Βουνό» με το καλημέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο βάθος Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κατευθείαν στα βαθιά έπεσε η Ομόνοια. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Βαλούρ (Ισλανδία) με τους Κροάτες να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

To γεγονός πως οι πρωταθλητές Κροατίας είχε την πιο ψηλή βαθμολογία από όλες τις ομάδες του δεύτερου προκριματικού γύρου μαρτυρά πως η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα βρεθί με το… καλημέρα στη σεζόν μπροστά σε ένα πολύ ψηλό εμπόδιο.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 ή 21 Ιουλίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στις 27 ή 28 Ιουλίου στην Κύπρο. Θυμίζουμε πως οι πράσινοι χρειάζονται μόλις μία πρόκριση για να κλειδώσουν συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Εάν αποκλειστούν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ