aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βλέπει Φαμπιάνο η ΑΕΚ Αθηνών!

Ομόνοια: Βλέπει Φαμπιάνο η ΑΕΚ Αθηνών!

Τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο έβαλε στο στόχαστρό της η ΑΕΚ Αθηνών, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sportday» Ελλάδας. Μάλιστα, το θέμα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας παίζει στο πρωτοσέλιδο με τίτλο «Βλέπει Φαμπιάνο».

Και σημειώνει: «Ο πανύψηλος Βραζιλιάνος της Ομόνοιας είναι ένας από τους τερματοφύλακες που κοιτάζει η ΑΕΚ για τον Ιούνιο». Οι εμφανίσεις του Φαμπιάνο με την φανέλα της Ομόνοιας δεν περνούν απαρατήρητες.

Ο έμπειρος τερματοφύλακες είχε πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς το καλοκαίρι, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκ τότε είναι λογικό οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας να ρίχνουν ματιές στον Βραζιλιάνο.

Διαπιστώνουν ότι η πορεία του στην Ομόνοια είναι εξαιρετική και δεν αδιαφορούν. Βεβαίως, όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Φαμπιάνο θα πρέπει να αποταθεί στην Ομόνοια, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ