aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βγαίνει ο εκλεκτός από καρέ υποψηφίων!

Ομόνοια: Βγαίνει ο εκλεκτός από καρέ υποψηφίων!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Φθάνει στο τέλος του το κεφάλαιο προπονητής στην Ομόνοια. Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα, θα ληφθεί οριστική απόφαση για τον εκλεκτό που θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας στη νέα σεζόν. Μετά από αξιολόγηση δεκάδων προπονητών που προτάθηκαν, η Ομάδα Προγραμματισμού κατέληξε σε μια τετράδα, μέσα από την οποία θα προκύψει ο εκλεκτός για τον «πράσινο» πάγκο.

Αυτό το διήμερο, όπως πληροφορούμαστε, γίνεται διαδικτυακά επικοινωνία με τους υποψήφιους, μέσα από την οποία θα δοθεί η ευκαιρία στον Λάρκου κατά κύριο λόγο να σχηματίσει πλήρη άποψη, βάσει και των στοιχείων που έχει συλλέξει έως τώρα. Αναλόγως θα προκύψει το… ζευγάρι του τελικού και ακολούθως ένας εκ των δύο, ίσως μέσα από μια νέα επικοινωνία, να κληθεί να έλθει στην Κύπρο για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: Δημητρίου: «Καμία πραγματική βούληση, αδικαιολόγητη κωλυσιεργία»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο προπονητής που θα συνάψει συνεργασία με την Ομόνοια, θα είναι πρωτοεμφανιζόμενος στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά πληροί τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν, όπως η προσωπικότητα, να δούλεψε σε ομάδες με πίεση αλλά και με πρωταγωνιστική πορεία και να παρήγαγε έργο. Επίσης, θα πρέπει να ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της Ομόνοιας και το μοντέλο λειτουργίας. Και το οικονομικό είναι σημαντική πτυχή, με τους τέσσερις βασικούς υποψήφιους να είναι εντός του πλαισίου του Συλλόγου, λόγος για τον οποίο επίσης το όνομά τους βρίσκεται στη μικρή λίστα.

Ένας από τους όρους που θα τεθεί στους υποψηφίους είναι ότι, υπάρχει στελεχωμένο το τεχνικό τιμ και θα μπορεί αυτός που τελικά θα επιλεγεί να φέρει μαζί του πιθανότατα έναν βοηθό. Με αυτό τον τρόπο οι πράσινοι θέλουν να έχουν σταθερότητα στο τιμ και παράλληλα στην αγωνιστική φιλοσοφία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ