aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βάζει «σορτσάκι» ο Μάταβζ

Ομόνοια: Βάζει «σορτσάκι» ο Μάταβζ

Η πρώτη ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή ήρθε την προτελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου για την Ομόνοια. Χθες το απόγευμα εκδόθηκε το φιρμάνι για την ενίσχυση στην επίθεση με τον Τιμ Μάταβζ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που διέρρευσαν τα προηγούμενα 24ωρα.

Ο Σλοβένος σέντερ φορ ήρθε από προχθές στην Κύπρο και πλέον ήταν θέμα τυπικών διαδικασιών να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Αφού υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις δίχως να προκύψει πρόβλημα, όλα πήραν τον δρόμο τους. Υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, δηλαδή έως τον Ιούνιο του 2023, φόρεσε την πράσινη φανέλα και έβαλε την υπογραφή του.

Αυτομάτως τίθεται στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα ομάδα του και θα φανεί εάν θα υπολογίζεται για το αυριανό ματς κυπέλλου με την Ξυλοτύμπου. Ο Νορβηγός ελπίζει ότι στο πρόσωπό του θα βρει όλα όσα ενδελεχώς έψαχνε τόσο διάστημα. Έναν επιθετικό δηλαδή με διαφορετικά στοιχεία από τους άλλους του υφιστάμενου ρόστερ, για να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Με την ελπίδα ότι στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της α’ φάσης, με Εθνικό, Άρη και ΑΠΟΕΛ, θα έρθουν για το «τριφύλλι» τα απαραίτητα αποτελέσματα και θα εξασφαλίσει θέση στο α’ γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ