aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Λοΐζου

Ομόνοια: Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Λοΐζου

TOY ANΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η παρέλαση ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας σε δημοσιεύματα του ελλαδικού Τύπου δεν σταματά. Όχι που θα ξέφευγε δηλαδή ο Λοΐζος Λοΐζου! Χθες, το «Φως των Σπορ» βγήκε με κεντρικό τίτλο του εξωφύλλου «Καψούρα ο Λοΐζου» και υπέρτιτλο: «Ποιος είναι ο 18χρονος εξτρέμ, που έχει ξετρελάνει τον Ολυμπιακό και την Μπενφίκα».

Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση και όταν έρθει η κατάλληλη, με τον ενδιαφερόμενο να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, οι παράγοντες του συλλόγου της Λευκωσίας θα πράξουν αναλόγως. Με την πρόοδο που παρουσιάζει, ο ταλαντούχος νεαρός ανεβάζει όλο και περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτό σε συνδυασμό με το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2024 αποτελούν ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Προς το παρόν, για τον Λοΐζου υπάρχει ένας και μοναδικός στόχος. Να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματός της από το 2010. Όλα τα άλλα παίρνουν σειρά.

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: Ο Ιμπαγάσα, το deal που χάλασε και το επταψήφιο πόσο

Όσο για το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι ο σύλλογος του Πειραιά: «Στο παρελθόν είχε ρωτήσει με κάθε επισημότητα για το στάτους του Λοΐζου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο της Μεγαλονήσου. Τι απάντησε η Ομόνοια; Ότι δεν θα τον πουλήσει τόσο φθηνά, γιατί πρόκειται για παίκτη που έχει κάνει “γκελ” σε ομάδες του εξωτερικού».

Επίσης, τονίζεται ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος, σύμφωνα με το CIES (διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών), βρίσκεται στο Τop-10 των ανερχόμενων ταλέντων σε όλη την Ευρώπη. Κάτι που, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον της Μπενφίκα φανερώνει τη δυσκολία απόκτησης του Λοΐζου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον προέκυψε από τις δύο αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τον πρωταθλητή Ελλάδας, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι διέκριναν το ταλέντο του νεαρού και προσπάθησαν από τότε να τον κάνουν δικό τους, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ