aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Βασανίζει» το μυαλό του

Ομόνοια: «Βασανίζει» το μυαλό του

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εικόνα σαν κι αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής δεν είναι επιτρεπτή στην Ομόνοια. Οι παίκτες του «τριφυλλιού», πλήρως συνειδητοποιημένοι για την αποκαρδιωτική τους παρουσία κόντρα στον Ολυμπιακό, το συζήτησαν μεταξύ τους αλλά και με τον προπονητή, και έδωσαν υπόσχεση για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Χένινγκ Μπεργκ που παραδέχθηκε στις προχθεσινές του δηλώσεις πως η ομάδα του έκανε το χειρότερό της φετινό παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική και πλέον παίζει υπό πίεση, προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Από την αρχή της εβδομάδας ο Νορβηγός προπονητής «βασανίζει» το μυαλό του αναφορικά με τους παίκτες που θα επιλέγει να χρησιμοποιήσει ως βασικούς. Μέχρι στιγμής δεν έδειξε να είναι προπονητής που αρέσκεται σε θεαματικές αλλαγές, ωστόσο αυτή τη στιγμή δε θα διστάζει να ανακατέψει την… τράπουλα και να κάνει τουλάχιστον τρεις διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα της ομάδας του. Παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του προηγούμενου αγώνα, όπως οι Λούφτνερ και Έζρα, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να μείνουν στον πάγκο και τη θέση τους να πάρουν οι Χούμποτσαν και Χριστοφή, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κατασκοπία» και παρακολούθηση μετεγγραφικών στόχων

Απ’ εκεί και πέρα, εάν ο Γκόμες νιώθει 100% έτοιμος τότε θα αγωνιστεί από την αρχή, διαφορετικά θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμής ένας εκ των Κούσουλο ή Κατελάρη. Ο Ορτέγα στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε ως αλλαγή ήταν κατώτερος των περιστάσεων, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει από την αρχή, όπως στο ματς με τη Δόξα που ήταν αρκετά δραστήριος. Ο σχηματισμός 4-2-3-1, δύσκολα θα αλλάξει με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλές επιθετικές επιλογές πέραν του Ντάρμπισαϊαρ. Η σημερινή, τελευταία προπόνηση, θα κρίνει το πλάνο του Μπεργκ, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα να επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Επιχείρηση «σταματήστε τον Κονέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ