aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βάλσαμο θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί!

Ομόνοια: Βάλσαμο θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί!

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για νέα αρχή αναζητώντας νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση απέναντι στην Πάφο (27/10, 17:00). Οι πράσινοι με τον Άνχελ Γκόμεθ στον πάγκο τους, θα επιζητήσουν το «τρίποντο» για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και… σ’ αυτή την νέα προσπάθεια, η διοίκηση της ομάδας θέλει όπως πάντα τον κόσμο στο πλευρό της. Οι πράσινοι ανάρτησαν στην επίσημη τους σελίδα μια φωτογραφία με την λεζάντα να αναφέρει: «Πάνω από όλα μας ενώνει το τιμημένο ένδοξο τριφύλλι».

Πιο κάτω διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τους:

«Έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την Πάφο FC, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00. Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο έχει καθορίσει τη Γενική Είσοδο στα €5, εκ των οποίων το €1 θα προσφέρεται ως εισφορά για τον μικρό Ζαχαρία Αντωνίου. Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, ειδικότερα τέτοιες στιγμές. Παράλληλα, ενισχύεται και ο αγώνας της οικογένειας του Ζαχαρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ