aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τζιωνής με… αποδείξεις και ονόματα

Ομόνοια: Τζιωνής με… αποδείξεις και ονόματα

Φαινόταν το τελευταίο διάστημα, όμως πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο περσινός, καλός Μαρίνος Τζιωνής είναι και πάλι εδώ με… αποδείξεις και ονόματα. Ο Κύπριος εξτρέμ σκόραρε από ένα γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς, πιστοποιώντας ότι βρήκε τον καλό εαυτό του. Και αν με τη Δόξα δεν ήταν αρκετό το γκολ του (1-2), το αποψινό με την ΑΕΛ έφτανε για να χαρίσει το τρίποντο στην Ομόνοια (1-0).

Για έναν ποδοσφαιριστή της επιθετικής γραμμής που είχε να σκοράρει από τις 5 Αυγούστου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόρα για το Γιουρόπα Λιγκ (1-0), είναι σημαντικό να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έστω και τέσσερις μήνες και 17 ημέρες μετά. Πόσο μάλλον σε δύο σερί ματς και ειδικά, όταν το ένα κρίνει την έκβαση ενός ντέρμπι υπέρ της ομάδας του.

Ο Τζιωνής πέρασε από περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και χρειαζόταν ειδική μεταχείριση για να επιστρέψει. Πέραν της δουλειάς που γινόταν στο «Ηλίας Πολύλλος», χρησιμοποιούνταν τα ματς του Κόνφερενς Λιγκ για να βρει ρυθμό και στο πρωτάθλημα αγωνιζόταν κυρίως αλλαγή έως τον Νοέμβριο. Τελικά, η δουλειά άρχισε να αποδίδει καρπούς από το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του, ενώ είχε πιστωθεί και μία ασίστ. Πλέον είναι ξανά στην πρώτη γραμμή των πράσινων ελπίδων για τη βελτίωση της επιθετικής παραγωγικότητας, ενώ τα δύο γκολ στη σειρά αναμένεται να τον βοηθήσουν ψυχολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ