aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τζιωνής και Ακιντόλα βλέπουν ενδεκάδα…

Ομόνοια: Τζιωνής και Ακιντόλα βλέπουν ενδεκάδα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τουλάχιστον δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε απέναντι στον Εθνικό. Οι ποδοσφαιριστές που βλέπουν ενδεκάδα είναι οι, Ακιντόλα και Τζιωνής. Και οι δύο τους πέρασαν ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό να αντικαθιστά τον Γκόμεθ νωρίς, αφού αποχώρησε τραυματίας.

Ο Τζιωνής έχει προβάδισμα έναντι του Κούσουλου, με τον Μπεργκ να έδειξε το τελευταίο διάστημα εμπιστοσύνη στον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να γίνει δημιουργικός. Η παρουσία του 18χρονου άσου στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ερμή εντυπωσίασε τον Νορβηγό τεχνικό και έκτοτε του δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ο Τζιωνής, σε σχέση με τον Κούσουλο, είναι σε θέση να συμβάλει καλύτερα στο επιθετικό παιχνίδι της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το σερί του Ματ και το πασιφανές πρόβλημα

Όσον αφορά στην πιθανή παρουσία του Ακιντόλα στο αρχικό σχήμα, θα είναι εξέλιξη που θα κρατήσει κατά πάσαν πιθανότητα τον Ορτέγα στον πάγκο. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και το ερωτηματικό αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα επωμιστεί τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Αυτός θα είναι ένας εκ των Τιάγκο ή Μποτεάκ και ο άλλος να κινείται ως αριστερός εξτρέμ. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ