aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια - Τζιωνής: Απίθανο να μη «δέσει» το παρόν και μέλλον της

Ομόνοια – Τζιωνής: Απίθανο να μη «δέσει» το παρόν και μέλλον της

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι νεαρός, φιλόδοξος και από τους λίγους λόγους που χαμογελούν οι φίλοι της Ομόνοιας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Μαρίνος Τζιωνής στα 17.5 του χρόνια (16/7/2001) κέρδισε φανέλα βασικού στο «τριφύλλι», καθώς ο Γιάννης Αναστασίου του έδειξε εμπιστοσύνη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους» στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 και έκτοτε περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του. Και όταν του δόθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά.

Ο Τζιωνή αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στις 23 Δεκεμβρίου 2018 στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, ωστόσο μέτρησε και μια συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον Ονήσιλο στις 5 του ίδιου μήνα. Μέχρι σήμερα (7/3) κατέγραψε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και δύο γκολ, κόντρα στον Απόλλωνα και στον Ερμή. Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει πολύ σε αυτόν, του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας νεαρός παίκτης για να ανελιχθεί, ενώ σημαντική είναι και η διαχείριση που κάνει ο Ελλαδίτης προπονητής με τον διεθνή Κύπριο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Η θέση της Ομόνοιας για το μέλλον των Αναστασίου και Κολοβού

Και επειδή αποτελεί μεγάλο στοίχημα για το Δ.Σ. της Ομόνοιας να καθιερώσει Κύπριους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να μη γίνει πρόταση για ανανέωση και αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Τζιωνή, ώστε να τον «κλειδώσει» για πολλά χρόνια στους «πράσινους». Ο Τζιωνής βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση μπορεί να καθιερωθεί και να αποτελέσει το παρόν και το μέλλον της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Πρώτη φορά εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε με τα κριτήρια Μαρτίου»

Κάτι που και ο ίδιος δήλωσε όταν υπέγραφε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. «Πιο μακροχρόνιος μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην Ομόνοια, να έχω διακρίσεις, επιτυχίες και τίτλους και γιατί όχι, να κάνω καριέρα και στο εξωτερικό», ήταν τα λόγια του Μαρίνου, ο οποίος είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα, χαμηλών τόνων όσο αφορά την καθημερινότητά του και ιδιαίτερα παθιασμένο με το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ