aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τσέποβιτς τον λένε, Ασάντε τον λένε…

Ομόνοια: Τσέποβιτς τον λένε, Ασάντε τον λένε…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν το «αιώνιο» ντέρμπι έγινε πολύς λόγος για την απουσία του Τσέποβιτς (που ήταν στον πάγκο). Οι αναφορές είχαν να κάνουν κυρίως για το γεγονός ότι, ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που τράβηξε την Ομόνοια στο σκοράρισμα στα προηγούμενα παιχνίδια, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και κάνοντας αισθητή την παρουσία του νωρίς με την πράσινη φανέλα.
Η απουσία του Τσέποβιτς δεν φάνηκε καθόλου, γιατί στην Ομόνοια υπάρχουν οι επιλογές. Δεν ήταν ο Σέρβος ήταν ο Γκανέζος. Τη δουλειά στο γκολ την έκανε ο Ασάντε, μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που «χτύπησε» προηγουμένως ο Τσέποβιτς, με το κεφάλι. Κι ας είναι 20 πόντους πιο κοντός.

Από τη στιγμή που η άμυνα της Ομόνοιας είναι φτιαγμένη από ατσάλι, έχοντας τις επιλογές στην επίθεση και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, είναι σε θέση να ελπίζει βάσιμα σε υλοποίηση του στόχου της. Ποιος είναι αυτό; Η κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια βρίσκεται σταθερά σε ψηλή πτήση. Το αήττητο σερί της έφθασε τα 16 ματς, δύσκολα δέχεται γκολ και θα μπει με φόρα στα πλέι οφ. Στα ντέρμπι έχει εξαιρετικό απολογισμό, 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, στοιχείο που ενισχύει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ