aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια / Τσέποβιτς: Οι «παπάδες» με Μπεργκ, τα €2.500.000 και η αλαζονεία στα 20

Ομόνοια / Τσέποβιτς: Οι «παπάδες» με Μπεργκ, τα €2.500.000 και η αλαζονεία στα 20

Στη λίστα των υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων της Ομόνοιας είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ταϊλάνδη και την Μπουριράμ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και η περίπτωσή του αξιολογείται από τους πράσινους.

Άλλωστε, τον 29χρονο φορ γνωρίζει αρκετά καλά ο Χένινγκ Μπεργκ από την κοινή θητεία τους στη Βιντεότον τη σεζόν 2016-17. Μάλιστα, αυτή ήταν και η πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του Σέρβου επιθετικού με 13 τέρματα σε 24 εμφανίσεις.

Στην αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Τσέποβιτς θεωρείτο από τους πιο υποσχόμενους παίκτες στη Σερβία. Ο Ολυμπιακός «χρυσοπλήρωσε» την Παρτιζάν για να τον αποκτήσει το Καλοκαίρι του 2013. Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν 2.500.000 ευρώ, με τον Τσέποβιτς να καταγράφει 13 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε ένα χρόνο θητείας στον Πειραιά. Ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός σε Μαγιόρκα, Τέρεκ Γκρόζνι και Μουσκρόν προτού πάει ως ελεύθερος στη Βιντεότον, όπου έμεινε για τρία χρόνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα cskafoci ο Τσέποβιτς χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι σε ηλικία 20 ετών νόμιζε ότι ήταν ο Θεός.

«Ήμουν εντελώς τρελός, όταν ήμουν νέος. Δεν είναι εύκολο. Ήμουν στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν 18 ετών και στα 20 είχα γίνει και αρχηγός. Νόμιζα ότι ήμουν ο Θεός! Θυμάμαι το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, που κερδίσαμε 2-0 και νόμιζα ότι η πόλη (σ.σ. Βελιγράδι) μού ανήκει!», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκο σε συνέντευξη με τον αδερφό του και συνέχισε:

«Μετά ήρθαν τα δύσκολα και δεν έπαιζα για 8 μήνες. Ήταν δύσκολο να το ξεπεράσω. Έκανα λάθος που πήγα στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έπαιζα εκεί. Τώρα είμαι πιο ώριμος, πιο έξυπνος και ποτέ δεν είναι αργά. Είμαι χαρούμενος που παίζω, σκοράρω και βρίσκομαι στον σωστό δρόμο», είχε δηλώσει όταν ήταν παίκτης της Βιντεότον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ