aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια τρίτο φιλικό: Στην άμυνα «λιοντάρια»...

Ομόνοια τρίτο φιλικό: Στην άμυνα «λιοντάρια»…

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε (και) το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της Ομόνοια επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο την Χάποελ Χαντέρα.

Οι πράσινοι, όπως και στο ισόπαλο 0-0 με την Χάποελ Τελ Αβίβ, κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο έφτιαξαν 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο οποίος χρησιμοποίησε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, κινδύνευσε μόλις μια στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Παναγή στο 82′ έσωσε την εστία του τριφυλλιού σε διπλή ευκαιρία των Ισραηλινών.

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Κούσουλος, Ενρίκες, Ραμίρες και Αντόνια διατήρησαν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα με την Ομόνοια να έχει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Ο αρχοντικός «Chaton», ο «βράχος» Γκαφούρ και ο Μόντες το «ζιζάνιο»  

Ραμίρες (3΄), Ζίβετς (31′) και Λόε (82′) έχασαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για την Ομόνοια που είχε ως κορυφαίους στο πρώτο ημίχρονο τους Ενρίκες και Κούσουλο. Ο Μεξικανός είχε ειδικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, καθώς όταν οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο δικό τους μισό γινόταν τρίτος στόπερ και είτε οι επιθετικές ενέργειες της Ομόνοιας άρχιζαν από τα δικά του πόδια, είτε κάλυπτε τους Βύντρα και Κούσουλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Mότα και η αντίστροφη μέτρηση

Oμόνοια: Παναγή, Αραζούζο (70′ Φώτη), Λόπεθ (70′ Μανρίκε), Βύντρα (45′ Γκαφούρ), Κούσουλος, Ενρίκεζ (45′ Λόε), Σοάρες, Ζίβετς (59′ Χριστοφή), Τζαρσίνιο (59′ Μόντες), Ραμίρεζ (45′ Εντρένα), Νταρμπισάιρ (70′ Γκρίνιτζ).



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ