aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρίποντο για να μην χάσει… επαφή με την κορυφή

Ομόνοια: Τρίποντο για να μην χάσει… επαφή με την κορυφή

Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει, καθώς η ΑΕΛ ταξιδεύει για το ΓΣΠ με στόχο μόνο τη νίκη. Η Ομόνοια αφού εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έμαθε αντιπάλους, επικεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Ούτε η απουσία του τιμωρημένου Παπουλλή, ούτε οι δύο ποδοσφαιριστές που νόσησαν από τον κορωνοϊό επηρεάζουν τους πράσινους, καθώς ο Μπεργκ έδειξε πως ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ του «τριφυλλιού». Άλλωστε, στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, δεν δέχθηκε γκολ από μια ποιοτική ομάδα, στοιχεία τα οποία ανέβασαν την ψυχολογία της ομάδας.

Η ομάδα της Λεμεσού σε πέντε παιχνίδι, κατέγραψε τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο. Σκόραρε, όμως οι κιτρινοπράσινοι με δύο γκολ ανέτρεψαν τα δεδομένα. Οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ θέλουν να δώσουν απαντήσεις, και το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το πράξει.

Ο Μπεργκ αυτό το γνωρίζει, γι’ αυτό και διάβασε τον αντίπαλο ώστε να χτυπήσει στα αδύναμα του σημεία. Εξάλλου, το «τριφύλλι» βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και τον Απόλλωνα, ωστόσο εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η αγωνιστική, το οποίο αναβλήθηκε. Η Ομόνοια σαφώς και δεν θέλει να χάσει επαφή με την πρώτη θέση, γι’ αυτό και θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις το τρίποντο.

Ο Νορβηγός τεχνικός πιθανόν να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές μετά το δύσκολο πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη. Θα κρίνει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών και θα αποφασίσει ποιοι μπορούν να δώσουν το 100%, καθώς η κούραση είναι στοιχείο που πιθανόν να επηρεάζει. Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Κούσουλος, Μποτεάκ θεωρούνται σίγουρες επιλογές για την αρχική ενδεκάδα. Για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται και ο Σιεού, ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ