aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τριφυλλοφόρος» ο Κολοβός για τα επόμενα δύο χρόνια

Ομόνοια: «Τριφυλλοφόρος» ο Κολοβός για τα επόμενα δύο χρόνια

Παίκτης της Ομόνοιας θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός. Η διοίκηση της Ομόνοιας ενημέρωσε χθες την αντίστοιχη διοίκηση της Μαλίν ότι θα καταβάλει εντός του χρονικού πλαισίου τη ρήτρα των 100.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Μαυρής: «Πρωτόγνωρα αυτά για την Ομόνοια και τα λέμε με πόνο ψυχής»

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν και με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό στο οικονομικό για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, και τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση της πρώτης μετεγγραφής τους ενόψει της νέας σεζόν. Τίποτα εάν η Ομόνοια πληρώσει τα 100 χιλιάρικα.

Διαβάστε επίσης: Τα λόγια στον Κολοβό και το προαίσθημα του Αναστασιάδη

«Βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε από χθες ενημερώσει τη Μαλίν ότι θα καταβάλουμε το συμφωνημένο χρηματικό ποσό εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου και συνεπώς ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στην Ομόνοια. Πιστεύουμε στον Δημήτρη, την ποιότητα και την προοπτική του. Για αυτό άλλωστε είχαμε προχωρήσει στην απόκτησή του, σε μια περίοδο που δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος. Έχει αρκετά να δώσει και εκτιμούμε πως όσο αγωνίζεται θα γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής», ανέφερε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ