aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τριφυλλοφόρος» και επίσημα ο Μίχαλ Ντούρις (pics)

Ομόνοια: «Τριφυλλοφόρος» και επίσημα ο Μίχαλ Ντούρις (pics)

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκληρώθηκε κι επίσημα το απόγευμα της Κυριακής (2/8), αφού η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός, που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, δεν έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα, καθώς άμεσα τα βρήκε με τους «πράσινους», με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Από αγωνιστικής πλευράς ο 32χρονος επιθετικός είναι πανέτοιμος και εφόσον το θελήσει ο Χένινγκ Μπεργκ θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό της Τρίτης με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Στην ανακοίνωσή της η Ομόνοια αναφέρει τα ακόλουθα για την απόκτηση του Ντούρις.

«Ενημερώνουμε πως έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση του 32χρονου διεθνούς Σλοβάκου επιθετικού, Michal Duris, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ανόρθωση. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων. Ο Michal Duris πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στην FC Viktoria Plzen, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε 47 παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής Σλοβακίας σημειώνοντας πέντε γκολ. Καλωσορίζουμε τον Michal Duris στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ