aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρία γκολ... από τα άκρα και αυτοί που είναι στο «περίμενε»

Ομόνοια: Τρία γκολ… από τα άκρα και αυτοί που είναι στο «περίμενε»

Η Ομόνοια δέχθηκε τρία γκολ από μπαλιές των αντιπάλων από τα άκρα. Τα δύο από την αριστερή της πλευρά (ΑΕΚ και το δεύτερο του Απόλλωνα), με τον Λόπεθ να απέχει στη φάση και το άλλο από δεξιά (πρώτο του Απόλλωνα), με τον μπακ (Λόρα) να είναι στο κέντρο της άμυνας στο μαρκάρισμα στον Περέιρα που σκόραρε. Εκεί εστιάζεται κατά κύριο λόγο αμυντικά το πρόβλημα της Ομόνοιας.

Εν τω μεταξύ, σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στηρίχθηκε έως τώρα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, όσον αφορά στον αρχικό σχήμα. Κι όταν κάποιοι δεν τον δικαιώνουν, θα πρέπει να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους, που περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους. Γιατί, όσο δεν τους τη δίνει, κινδυνεύει να τους… χάσει.

Στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, αναμένονται αλλαγές από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, αφού θα υπάρχουν επιστροφές παικτών. Ίσως μείνει εκτός ο Βύντρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ