aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τρελαμένοι» για την κούπα!

Ομόνοια: «Τρελαμένοι» για την κούπα!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην περσινή σεζόν, μετά από 11 χρόνια, δεν ήταν ικανή να ξεδιψάσει τους Ομονοιάτες. Και δεν αφορά μόνο τον κόσμο, αλλά και όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι συμπέρασμα που εξάγεται μέσα από την μεγάλη προσμονή για τον τελικό κυπέλλου. Η δίψα είναι μεγάλη, ίσως ακόμη και μεγαλύτερη από πέρσι. Αυτό ίσως έχει να κάνει με την κακή πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, με την κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί τη διέξοδο για ευρωπαϊκή παρουσία.

Όλοι στην Ομόνοια είναι «τρελαμένοι» για την κούπα. Δεν μπορούν να περιμένουν… Η σκέψη είναι στον τελικό της 25ης Μαΐου, με τον κόσμο να έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια και στη βόρεια εξέδρα, μετά την ανατολική. Πλέον, στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι σε αναμονή της απόφασης του Εθνικού για τη νότια κερκίδα. Ίσως και σήμερα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, με πιθανότερο σενάριο να παραχωρείται από το σωματείο της Άχνας στην Ομόνοια. Δεν θα χρειαστούν και πάλι πολλές ώρες για να βρουν κάτοχο τα εισιτήρια που θα διατεθούν και γι’ αυτή την εξέδρα. Ενώ θετική για τον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι και η απόφαση του υπουργού Υγείας για αύξηση της πληρότητας του σταδίου από το 85% στο 95%.

Παράλληλα με τον παροξυσμό των οπαδών της Ομόνοιας, ο Νιλ Λένον ναι μεν θέλει τους παίκτες του «φτιαγμένους» για τον τελικό, αλλά κρατάει σφικτά τα ζωνάρια. Τους θέλει σοβαρούς και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή, ώστε να φθάσουν σε άλλη μία νίκη. Άλλωστε, η μοναδική ήττα της Ομόνοιας με τον Λένον στον πάγκο της ήταν από τους μαυροπράσινους και ο Ιρλανδός θα θελήσει να αποτρέψει και μια δεύτερη. Πέστε το ως προσωπικό στοίχημα για τον τεχνικό της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ