aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρεις οι υποψήφιοι τερματοφύλακες, αξιολογείται ο Ιτσάσο

Ομόνοια: Τρεις οι υποψήφιοι τερματοφύλακες, αξιολογείται ο Ιτσάσο

Τρέχουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ομόνοιας για εξεύρεση τερματοφύλακα. Ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Χένιγκ Μπεργκ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν καταρτίσει λίστα με τρεις υποψηφίους. Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο ένας είναι ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην λίστα του Λάρκου

Ο δεύτερος στην σχετική λίστα, είναι ο Σαλβαδόρ Ιτσάσο, ο οποίος είναι 27 ετών από την Ουρουγουάη με ιταλικό διαβατήριο. Ο εν λόγω κίπερ αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην Τορίνο, και την προηγούμενη σεζόν (2018-19) κατέγραψε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Η τελευταία φορά που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια ήταν στις 26 Δεκεμβρίου 2018 κόντρα στην Έμπολι. Μάλιστα, η Τορίνο τον απέκτησε έναντι 1.200.000 ευρώ από την Ντανούμπιο το 2015. Ο Ιτσάσο αγωνίστηκε και με τις Εθνικές της Ουρουγουάης (U17 και U20).

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, καθώς ο χρόνος πιέζει το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας. Οι τραυματισμοί των Ουζόχο και Παναγή έχουν αφήσει μεγάλο κενό, ενώ το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι μόλις λίγες μέρες μακριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ