aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρεις φορ κορυφής… 350 γκολ!

Ομόνοια: Τρεις φορ κορυφής… 350 γκολ!

Μόλις ένα γκολ πήρε η Ομόνοια από επιθετικό κορυφής στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα, αφού το παρελθόν και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως επιθετικοί, αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε, δεν μπορεί επιθετικοί της εμβέλειας των Γκάρι Χούπερ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και του εξελίξιμου Ανδρόνικου Κακουλλή, να μην «ματώσουν» αρκετές φορές τα αντίπαλα δίχτυα μέσα στη σεζόν. Και οι τρεις μαζί έχουν πετύχει 350 γκολ!

Οι αριθμοί, ιδιαίτερα των πρώτων δύο, που είναι πολύπειροι και με πέρασμα από μεγαλύτερους συλλόγους, κυρίως ο Άγγλος επιθετικός, δείχνουν τον δρόμο. Ο Χούπερ, λοιπόν, μετρά 217 γκολ στην καριέρα του. Ένας εντυπωσιακός αριθμός, που «φωνάζει» για τη σπουδαία καριέρα του 34χρονου άσου. Και κάπου εδώ λες, «ε δεν μπορεί να μην είναι σε θέση να παίξει και να σκοράρει στο κυπριακό πρωτάθλημα». Τι χρειάζεται; Χρόνος και υπομονή για να ετοιμαστεί πλήρως. Εναπόκειται και στον ίδιο να δείξει τη θέληση να το κάνει το συντομότερο. Όσο για το βιογραφικό του, είναι τέτοιο που λίγοι είχαν στο πέρασμά τους από το πρωτάθλημά τους. Φόρεσε τη φανέλα και αγωνίστηκε με επιτυχία ανάμεσα σε άλλες στις Σέλτικ, Νόριτς, Σιέφιλντ Γουένστεϊ.

Πάμε και στον Ανσαριφάρντ. Με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας, στο πρόσφατο ματς με το Παραλίμνι, έφθασε τα 117 στην καριέρα του. Ο 32χρονος Ιρανός εν ενεργεία διεθνής, έχει το γκολ στο αίμα του και υπόσχεται πολλά και το τριφύλλι στο στήθος. Οσασούνα, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Πειραιώς, Νότιγχαμ Φόρεστ, Αλ Σαϊλια και ΑΕΚ Αθηνών, οι ομάδες που αγωνίστηκε εκτός Ιράν.

Ο τρίτος της παρέας των επιθετικών κορυφής για την Ομόνοια, ακούει στο όνομα Ανδρόνικος Κακουλλής. Ο 21χρονος εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, που δεν ήταν λίγες οι φορές που κλήθηκε και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, έφθασε ήδη τα 16 γκολ με την πράσινη φανέλα. Στην τρέχουσα σεζόν είδε ήδη δίχτυα στην Ευρώπη και αφού επανήλθε από τον τραυματισμό ετοιμάζεται να σκοράρει και εντός των συνόρων. Όπως ο Μπεργκ, έτσι και ο Λένον δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κακουλλή, την οποία κέρδισε με το σπαθί του ο 21χρονος άσος. Έχει και καλά στοιχεία, αλλά και ποδοσφαιρικό θράσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ