aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρεις απόντες, ένας αμφίβολος και μία επιστροφή

Ομόνοια: Τρεις απόντες, ένας αμφίβολος και μία επιστροφή

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά το ρεπό της Τρίτης, άρχισαν χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Χλώρακας. Η δεύτερη σερί επιτυχία επί της Καρμιώτισσας, που ήλθε μετά από καλή εμφάνιση και μεγάλο σκορ, επανέφερε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την ηρεμία.

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πολύ περισσότερο αποφασισμένοι για να φτιάξουν την εικόνα της Ομόνοιας και παράλληλα τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Φερέρα δεν θα έχει διαθέσιμο τον Χαραλάμπους λόγω καρτών, την ώρα που επανέρχεται ο Μπρούνο. Μίλετιτς και Κασάμα δεν αντιμετωπίζουν κάτι το ανησυχητικό και βρίσκονται στη διάθεση του Βέλγου τεχνικού. Αμφίβολος κρίνεται ο Μπάρκερ, την ώρα που θα απουσιάσουν και πάλι οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου.

Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ο Κίτσος αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ εν απουσία του Μπρούνο. Ο Ελλαδίτης άρεσε στη συγκεκριμένη θέση, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και συνέβαλε σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι της Ομόνοιας. Ο Μπρούνο επιστρέφει και δύσκολα δεν θα καλύψει την πιο πάνω θέση, εκτός κι αν ο Φερέρα θα θελήσει να δοκιμάσει κάτι άλλο με τον Βραζιλιάνο, διατηρώντας τον Κίτσο στο αρχικό σχήμα και στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ