aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τρέχουν» για πρόκριση και μέσο

Ομόνοια: «Τρέχουν» για πρόκριση και μέσο

«Πρόκριση-αγάπη μου», λένε στην Ομόνοια, γι’ αυτό και είναι επικεντρωμένοι στον επαναληπτικό της Τρίτης με τη Φλόρα στο Ταλίν. Με το προβάδισμα που πήρε στο ΓΣΠ (1-0), σε συνδυασμό με την ανωτερότητά της, την ποιότητα και τη θέληση για πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο, η Ομόνοια θα ταξιδέψει αύριο το πρωί στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Ταλίν, για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αυτό είναι που προέχει για την Ομόνοια, όχι όμως σταμάτησε η προσπάθεια για απόκτηση κεντρικού μέσου.

Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας μαζεμένα προβλήματα αφού πέραν των ποδοσφαιριστών που ήταν εκτός στον πρώτο αγώνα, Κούσουλου, Ντούρις και Ατιέμγουεν, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Χούμποτσαν. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη εάν ο Σλοβάκος στόπερ θα προλάβει τον επαναληπτικό. Για την ώρα κρίνεται ως αμφίβολος.

Ο Γιούστε παρουσιάζεται σε καλύτερη κατάσταση και, αν κριθεί αναγκαίο, ίσως αγωνιστεί για πρώτη φορά. Εάν ο Χούμποτσαν είναι έτοιμος, η Ομόνοια εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί με την ίδια ενδεκάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Κούσουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και αξιολογείται καθημερινά. Δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια το πότε θα επιστρέψει, εξαρτάται από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στην προσπάθεια απόκτησης μέσου ποδοσφαιριστή, συνεχίζεται και η πρόθεση είναι όπως ο εκλεκτός υπογράψει το συντομότερο. Οι πιθανότητες για τον Μπασιρού έχουν εκμηδενιστεί, με την ομάδα προγραμματισμού να έχει επικεντρωθεί σε άλλες υποψήφιες επιλογές. Εφόσον καρποφορήσουν οι επαφές με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές, τότε θα έρθει άμεσα στην Κύπρο για τις υπογραφές και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ