aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί

Ομόνοια: Τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τη νίκη που πέτυχε η Ομόνοια επί του Εθνικού Άχνας (2-0), έφθασε τα δέκα παιχνίδια που είναι αήττητη. Πλέον, η ομάδα της Λευκωσίας «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί, ξεπερνώντας αυτό του Απόλλωνα στο ξεκίνημα της σεζόν που αγνοούσε την ήττα  για εννιά σερί αγώνες.

Σημαντικό επίτευγμα για τους πράσινους, που σ’ αυτό το σερί συγκέντρωσαν 24 από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησαν. Μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στην 11η αγωνιστική (22 Νοεμβρίου 2020) και παρόλο που στο επόμενο ματς με τον Ερμή η εντός έδρας ισοπαλία ήταν απρόσμενο αποτέλεσμα, αποτέλεσε την αφετηρία για το αήττητο σερί.

Συγκεκριμένα, τα δέκα τελευταία ματς στα οποία η Ομόνοια αγνοεί την ήττα είναι τα ακόλουθα: Ερμής 0-0, ΑΠΟΕΛ 3-0, Πάφος FC 2-1, Καρμιώτισσα 5-1, Ανόρθωση 3-0, ΑΕΚ 3-0, Απόλλων 2-1, ΑΕΛ 1-1, Απόλλων 0-0, Εθνικός 2-0.

Πλέον, εάν αξιοποιήσει το πρόγραμμα των επόμενων πέντε αγώνων που θα έχει τον τίτλο του φαβορί, τότε είναι σε θέση να διευρύνει σημαντικά το αήττητο σερί που θα την οδηγήσει και στην κορυφή. Για να υλοποιήσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της. Να βρεθεί στο επίπεδο που ήταν από τις αρχές Δεκεμβρίου όταν νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και έκανε ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, τα οποία συνδύασε και με καλές εμφανίσεις.

Όσον αφορά στο προχθεσινό ματς, την εμφάνιση της Ομόνοιας δεν τη λες καλή. Ή καλύτερα, καθόλου καλή. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κρατήσει μόνο το τρίποντο. Αυτό ήταν το ζητούμενο για την ομάδα του Μπεργκ, που έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Πέντε σε 14 ημέρες, από τα οποία τα τέσσερα ήταν ντέρμπι. Η Ομόνοια, λοιπόν, κρατάει την ουσία και ονειρεύεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ