aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τρέχει για φορ στην εκπνοή

Ομόνοια: Τρέχει για φορ στην εκπνοή

Μαζεμένες ενδέχεται να είναι κατά τη σημερινή ημέρα οι ανακοινώσεις από την Ομόνοια. Στο σύλλογο της Λευκωσίας έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα και είναι έτοιμοι να λάβουν οριστικές αποφάσεις και να δώσουν τα χέρια με τους εκλεκτούς, είτε αφορά σε μετεγγραφική κίνηση είτε σε τεχνικό διευθυντή.

Μετά τον τραυματισμό των Χούπερ και Κακουλλή, που θα απουσιάσουν για μερικές εβδομάδες, ο Φερέρα φέρεται να έκρινε αναγκαία την προσθήκη επιθετικού. Γι’ αυτό και σε χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο, την οποία προανήγγειλε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Πάφος FC, εξέφρασε την επιθυμία του και στην Ομόνοια τρέχουν για μετεγγραφική κίνηση.

Άλλωστε, μοναδική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης στο προσεχές διάστημα είναι ο Ανσαριφάρντ. Ο Σουηδό-Μαροκινός Ναμπίλ Μπαχουΐ, πάντως, για τον οποίο έκαναν λόγο σουηδικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον της Ομόνοιας αρχές του μήνα, παραμένει χωρίς ομάδα. Θα τον γνωρίζει και ο Όλα Λάρσον και ίσως ζητηθεί η άποψή του. Βεβαίως, υπάρχουν κι άλλες επιλογές επιθετικών.

Όσο για τον Μπρούνο, στο «τριφύλλι» τηρούν σιγή ιχθύος, παρόλο που πληροφορίες φέρουν την Πάφος FC να επανήλθε και να διεκδικεί με αποφασιστικότητα την αγορά του Βραζιλιάνου. Η σημερινή μέρα θα δείξει…

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ