aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τραβάει τα μαλλιά που δεν έχει με Φαμπιάνο ο Μπεργκ

Ομόνοια: Τραβάει τα μαλλιά που δεν έχει με Φαμπιάνο ο Μπεργκ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Ομόνοια περιμένοντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή. Η άνετη επικράτηση (5-0) και η θετικότατη παρουσία παικτών με λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, όπως οι Τζιωνής, Έζρα και Περέιρα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του έμπειρου πορτιέρε.

Η πληροφόρηση που υπάρχει επισήμως από τον Χένινγκ Μπεργκ είναι πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Φαμπιάνο ήταν σε διαφορετικό σημείο σε σχέση με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφος FC. Μάλιστα, ο Νορβηγός προπονητής διευκρίνισε πως ο Φαμπιάνο ήταν απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε, δικαιολογώντας έτσι την χρησιμοποίησή του σ’ ένα παιχνίδι που όπως αποδείχθηκε είχε χαμηλό βαθμό δυσκολίας για τους «πράσινους».

Εντός της ημέρας ο Φαμπιάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, όμως φαίνεται πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (19/1) ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν είναι με το μέρος του.

Διαβάστε επίσης: Χούμποτσαν: «Καταλαβαίνω τον Μπεργκ. Δεν είμαι θυμωμένος στην Ομόνοια»

Το μετεγγραφικό πλάνο της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας περιλαμβάνει την απόκτηση τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών, εντούτοις ο χρόνος απουσίας του Φαμπιάνο ενδέχεται να διαφοροποιήσει το σκηνικό. Εάν ο Βραζιλιάνος χρειαστεί να απουσιάσει για μεγάλο διάστημα, τότε το «τριφύλλι» θα αναγκαστεί να ψάξει ξανά (!) για βασικό τερματοφύλακα, όπως είχε κάνει δηλαδή μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή. Σαφώς και ο τραυματισμός του Φαμπιάνο δεν είναι τόσο σοβαρός, όμως πρόκειται για μία νευραλγική θέση και θα είναι ρίσκο να μείνει η ομάδα έστω και για μερικές βδομάδες με μοναδική διαθέσιμη επιλογή στον «άσο» τον Κυριακίδη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Διαπραγμάτευση, όχι κατάληξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ