aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τους πιστώνει και περιμένει ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Τους πιστώνει και περιμένει ο Παπασταύρου

Έντονα ενοχλημένος από την πορεία της Ομόνοιας είναι ο Σταύρος Παπασταύρου. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν περίμενε ότι η ομάδα που θαυμάστηκε προ μερικών μηνών, σήμερα παραπαίει και δεν λέει να βρεθεί στο σωστό δρόμο.

Ο πρόεδρος, που βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κύπρο και παρακολούθησε το ντέρμπι με την Ανόρθωση, αμέσως μετά ζήτησε εκ νέου εξηγήσεις για την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Τι φταίει και δεν μπορεί να φθάσει στα περσινά επίπεδα, με την ευθύνη να μην καταλογίζεται σε έναν, αλλά σε όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Παπασταύρου έδειξε στο διάστημα που βρίσκεται στην προεδρία της Ομόνοιας ότι είναι άνθρωπος που δεν λαμβάνει βεβιασμένες αποφάσεις. Αυτό θα κάνει και τώρα, στην πιο δύσκολη στιγμή μετά την πρώτη σεζόν επί προεδρίας του, όταν τότε όλα πήγαν στράφι με την επιλογή Άνχελ Γκόμεθ στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αφού έδωσε πίστωση, αναμένει από το ματς με τον Εθνικό να διαπιστώσει την αλλαγή. Θέλει να δει την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και κυρίως να επανέρχεται στις επιτυχίες. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να εξαντληθεί η υπομονή και να προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ