aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τους πιστεύει, το έδειξε…

Ομόνοια: Τους πιστεύει, το έδειξε…

Το ρόστερ της Ομόνοιας αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές. Οι έξι απ’ αυτούς είναι νεαροί Κύπριοι, με τους τέσσερις να προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου (Τζιωνής, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Κακουλλής) και οι άλλοι δύο αποκτήθηκαν το καλοκαίρι (Κυριακίδης, Παναγιώτου). Ο Μπεργκ τους έδωσε χρόνο στα φιλικά και έδειξε να τους πιστεύει.

Τι απομένει; Όταν τους δώσει την ευκαιρία και στα επίσημα ματς, γιατί κάποια στιγμή στη σεζόν θα γίνει και αυτό, να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που με σκληρή δουλειά και έχοντας δίπλα τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, κάποια στιγμή θα ανταμειφθούν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι εργομετρικές εξετάσεις και το ειδικό πρόγραμμα του Χούμποτσαν

Ας μην ξεχνάμε πως την προηγούμενη σεζόν, ο Τζιωνής έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες του. Σαφώς και αποτελεί… παράδειγμα για τους άλλους νεαρούς, οι οποίοι καλούνται να δουλέψουν και να αποδείξουν στον Νορβηγό κόουτς πως μπορεί να τους υπολογίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ