aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τουλάχιστον δύο

Ομόνοια: Τουλάχιστον δύο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ετοιμότητα του Mάρκο Τσέποβιτς, που είχε ένα μικροπρόβλημα και έμεινε στον πάγκο με τον Απόλλωνα, και η απουσία του Τόμας Χούμποτσαν, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ντέρμπι, θα επιφέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα θα είναι στο αρχικό σχήμα των πρασίνων σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ο Τσέποβιτς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, με έναν εκ των Ασάντε ή Τζιωνή να μένει στον πάγκο. Ο Λανγκ θα πάρει τη θέση του Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ενδέχεται να προκύψει και τρίτη αλλαγή.

Θέση διεκδικούν οι Παπουλής και Μποτεάκ, με τον Τιάγκο πιθανότατα να μένει στον πάγκο. Παρά τις απουσίες των Ντούρις, Χούμποτσαν, Κίκο και του ποδοσφαιριστή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, υπάρχουν οι επιλογές και ο Νορβηγός τεχνικός είναι σε θέση να παρουσιάσει δυνατή ενδεκάδα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο. Ζητούμενο η επάνοδος στις επιτυχίες και η παραμονή στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ