aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Του νέου επιθετικού το ανάγνωσμα

Ομόνοια: Του νέου επιθετικού το ανάγνωσμα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από τη στιγμή που στην Ομόνοια πάρθηκε η απόφαση όπως εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην απόκτηση επιθετικού. Η Ομάδα Προγραμματισμού έχει δημιουργήσει μια λίστα με ονόματα παικτών που πληρούν τα κριτήρια, οικονομικά και αγωνιστικά, που έχουν τεθεί και ήδη άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα τους και θεωρούνται πιο δύσκολες περιπτώσεις από τους υπόλοιπους που μένουν ελεύθεροι στο τέλος του Ιουλίου. Οι «πράσινοι» ως γνωστό επιθυμούν την απόκτηση ενός στράικερ με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτό του Ματ Ντάρμπισαϊαρ και να «χτυπά» ακόμη και την πόρτα της ενδεκάδας.

Το σίγουρο είναι ότι χρόνος υπάρχει και δεν προκύπτει πανικός, όμως οι «τριφυλλοφόροι» θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο απόκτησης επιθετικού το συντομότερο δυνατόν, ώστε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα να δηλώσει «παρών» σε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ