aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τόσο κοντά και τόσο μακριά στον επιθετικό

Ομόνοια: Τόσο κοντά και τόσο μακριά στον επιθετικό

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το μετεγγραφικό παράθυρο του χειμώνα κλείνει τα μεσάνυχτα, με την Ομόνοια να μην έχει συμφωνήσει με επιθετικό. Απομένουν λίγες ώρες για να το πράξει, ούτως ώστε να ολοκληρώσει και τις τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης του Ιανουαρίου, διαφορετικά θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εδώ και μέρες γίνονται έντονες διεργασίες από πλευράς «πρασίνων» προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του εκλεκτού φορ, αλλά ακόμη τίποτα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στο «τριφύλλι» και αξιολογήθηκαν, είτε απορρίφθηκαν καθώς δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχει θέσει ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου, είτε γιατί ήταν αδύνατο να λύσουν το συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Με βάση, λοιπόν, τα πιο πάνω δεδομένα, τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά και ταυτοχρόνως ρευστά για την προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα πέντε ματς που την «πλήγωσαν»

Σήμερα θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια από πλευράς «πρασίνων», με τις πληροφορίες του «Goal» να αναφέρουν ότι η Ομόνοια είναι σε ανοιχτή γραμμή με δύο ποδοσφαιριστές, έναν καθαρόαιμο φουνταριστό και έναν περιφερειακό επιθετικό. Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η μια περίπτωση που ενδιαφέρει περισσότερο τον Γιάννη Αναστασίου αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει ή να παραχωρηθεί δανεικός για να αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Θέλεις εξάδα; Απόδειξέ το!

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει εντός της ημέρας και το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε ο εκλεκτός να έλθει στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ