aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τώρα που βρήκε τον τρόπο…

Ομόνοια: Τώρα που βρήκε τον τρόπο…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ήταν η ιδανική. Συνεχής πίεση προς τον αντίπαλο, κατοχή, δημιουργία ευκαιριών και μία αίσθηση πως το γκολ θα έρθει με οποιονδήποτε τρόπο.

Ακόμη και αν αυτή η πολύ καλή παρουσία της Ομόνοιας δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς, ο Τζον Κάρβερ (είναι βέβαιο) θέλει και σήμερα οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν -απέναντι στον Άρη- παρόμοιο πρόσωπο και αν είναι δυνατόν, σε μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Με τη διαφορά, όμως, πως η νίκη κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» μοιάζει επιτακτική. Βλέπετε, το πρόγραμμα αυτή την αγωνιστική (ακολουθεί το ματς με την ΑΕΖ) ευνοεί τους πράσινους για να βάλουν έξι βαθμούς στο σακούλι τους, ούτως ώστε να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις και φυσικά να εκμεταλλευτούν τις… αναπόφευκτες απώλειες από το αποψινό ντέρμπι στη Λάρνακα, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Μειονέκτημα για το «τριφύλλι» αποτελεί το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και φυσικά η απουσία του κόσμου αποτελεί άλλο ένα μικρό εμπόδιο για την Ομόνοια.

Όμως, η συνεχής βελτίωση στην εικόνα της, οι μηδαμινές αλλαγές στην ενδεκάδα και στο σύστημα, αλλά και η δίψα για τη νίκη είναι στοιχεία ικανά να οδηγήσουν τους πράσινους στην υλοποίηση του στόχου τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ