aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τώρα, πλέον, μετράνε οι βαθμοί

Ομόνοια: Τώρα, πλέον, μετράνε οι βαθμοί

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, η Ομόνοια δεν ήταν και πάλι καλή. Υστέρησε πολύ στον οργανωτικό τομέα και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν απειλητική. Κι όμως, στην πρώτη της τελική προσπάθεια πήρε προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε σε κάποιο βαθμό στροφές, ήταν βελτιωμένη, όχι πως έπιασε και σπουδαία απόδοση. Παρόλο που ισοφαρίστηκε, είχε την απάντηση και μάλιστα άμεσα, φθάνοντας στην πολυπόθητη νίκη.

Αυτό που μετράει, πλέον, μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν είναι οι βαθμοί. Άλλωστε, η φετινή σεζόν είναι από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων, η ομάδα σε πολύ λίγα παιχνίδια έπαιξε καλή μπάλα και αυτό που θα θυμάται ο κόσμος είναι την (πιθανή) έξοδο στην Ευρώπη και τίποτα παραπάνω. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης, με την ελπίδα ότι θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο «τριφύλλι». Όπως τόνισε και ο Ανδρέας Δημητρίου, «η αγωνιστική παρουσία περνά σε δεύτερη μοίρα. Ασφαλώς και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Όμως, η μεγάλη ανάγκη που έχουμε για βαθμούς μάς υποχρεώνει να επικεντρωνόμαστε στο πώς θα παίρνουμε τις νίκες, με οποιονδήποτε τρόπο».

Οι πράσινοι μετά το ματς με την ΑΕΛ πήραν άδεια μέχρι και την Κυριακή. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις απόγευμα της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ