aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τώρα, η βασική αποστολή

Ομόνοια: Τώρα, η βασική αποστολή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κρίνοντας από τον βαθμό δυσκολίας, αφού ο αγώνας ήταν εκτός έδρας απέναντι στη Γρανάδα, ίσως να ήταν η καλύτερη παρουσία της Ομόνοιας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στάθηκε αξιοπρεπώς η ομάδα της Λευκωσίας απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο και αν το πίστευε λίγο παραπάνω ίσως να έφευγε και με βαθμολογικό όφελος από την Ανδαλουσία.

Οι πράσινοι πρόσθεσαν άλλη μια εμπειρία και από σήμερα επικεντρώνονται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις, εκεί που πλέον τους «καίει» περισσότερο. Άλλωστε, όπως το δήλωσε και ο Μπεργκ πιο έντονα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα, η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα.

Μόνο με κατάκτησή του θα μπορέσει η Ομόνοια να ζήσει την ίδια φετινή εμπειρία. Αυτή είναι η βασική αποστολή της Ομόνοιας απ’ εδώ και στο εξής στην τρέχουσα σεζόν και για να την υλοποιήσει θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και να αφήσει πίσω το καρέ ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε από την Ισπανία χθες το απόγευμα και σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον Ερμή. Πέραν του Μποτεάκ, ο Νορβηγός τεχνικός έχει διαθέσιμους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα οδηγήσει την Ομόνοια στην επιτυχία. Θεωρούνται και πάλι δεδομένες οι αλλαγές, με τον Μπεργκ να επιδιώκει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ, κάτι για το οποίο έχει δεχθεί κριτική από τον κόσμο της ομάδας μετά τα τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία SAPO Giveaways Ltd, για την περίοδο 2020-21 ανακοίνωσε η Ομόνοια. Το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης 2020-21.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ