aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τώρα, «μπάλα» παίζει ο Λάρκου

Ομόνοια: Τώρα, «μπάλα» παίζει ο Λάρκου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομόνοιας εντός του 2019 και πλέον «μπάλα» παίζει η Ομάδα Προγραμματισμού. Το μετεγγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι έτοιμο να ανοίξει, με τον Τεχνικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη προετοιμαστεί για τις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν και πλέον είναι έτοιμοι να μπουν στα πολύ βαριά.

Οι μετεγγραφικοί στόχοι εντοπίστηκαν και για κάθε θέση που θα γίνει προσθήκη υπάρχουν πέρα του ενός υποψήφιου. Όπως γράψαμε επανειλημμένα, θα γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες για να αποκτήσει και μεγαλύτερο βάθος το ρόστερ. Ένας νεαρός τερματοφύλακας κάτω των 22 ετών θα αποκτηθεί για να πλαισιώσει τον Φαμπιάνο και ένας εξτρέμ θα ενταχθεί στη δύναμη της ομάδας για να δώσει περισσότερες λύσεις στο αριστερό «φτερό».

Διαβάστε επίσης: O «φευγάτος» Ρομπέρζ και το καλοκαιρινό «φλερτ» με την Ομόνοια  

Στην Ομόνοια παρουσιάζονται έτοιμοι να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις προσθήκες, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι διαθέσιμοι από τις αρχές Ιανουαρίου για την όσο το δυνατόν καλύτερη προσαρμογή τους με την υπόλοιπη ομάδα. Την ίδια στιγμή, θα ενημερωθούν όσοι θα αποχωρήσουν από το «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το μήνυμα του Μπεργκ στα αποδυτήρια που έγινε πράξη στο 4’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ