aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τόλμησε με αυτούς και πέτυχε!

Ομόνοια: Τόλμησε με αυτούς και πέτυχε!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Τζον Κάρβερ, πέρα από την κριτική που δέχεται πολλές φορές για την διαχείριση ενός αγώνα, τις επιλογές του, τις αλλαγές του, τόλμησε κάτι που δεν έκαναν οι προκάτοχοί του, τουλάχιστον στον βαθμό που το έκανε ο Άγγλος τεχνικός. Έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και δικαιώθηκε. Αυτοί άρπαξαν την ευκαιρία, ανέδειξαν το ταλέντο τους, προς όφελος των ιδίων και της ομάδας.

Πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι αυτές των Φάνου Κατελάρη και Ανδρέα Παναγιώτου. Δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία της Ομόνοιας και ανέμεναν κάποιο προπονητή να τους δείξει εμπιστοσύνη, να πιστέψει στο ταλέντο τους. Ο Κατελάρης μετρά ήδη 17 συμμετοχές, 9 ως βασικός και 8 ως αλλαγή.

Συνολικά αγωνίστηκε 978 λεπτά στο πρωτάθλημα και πέτυχε και τρία γκολ. Θεωρείται η φετινή αποκάλυψη της Ομόνοιας και μια από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος. Σημαντική και η συμβολή του Παναγιώτου στα τελευταία ματς, αφού μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη αποτελεί τη βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 21χρονος αμυντικός μετρά πλέον 7 συμμετοχές, πέντε ως βασικός και 2 ως αλλαγή. Αγωνίστηκε 438 λεπτά. Παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και είναι ξεκάθαρο πως, αυτό που χρειαζόταν ήταν παιχνίδια για να αναδείξει το ταλέντο του.

Ακόμη, ο χρόνος συμμετοχής στον 19χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Χριστοδούλου αλλά και στον Αζίζ Κι, είναι ενδεικτικό ότι ο Κάρβερ δεν διστάζει να τους εμπιστευθεί, κερδίζοντας τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν για το καλύτερο. Με αυτό τον τρόπο δικαιώνουν τον προπονητή τους.

Παράλληλα, η Ομόνοια στηρίζεται και σε άλλους ποδοσφαιριστές που είναι σχετικά σε νεαρή ηλικία και αποτελούν βασικές επιλογές όπως είναι οι Παναγή, Κωνσταντινίδης και Τουρέ, που είναι 22 χρονών. Το «τριφύλλι» έχει και παρόν και μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ