aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: To υπονοούμενο του Αναστασίου και οι δύο παίκτες που «φοβάται»

Oμόνοια: To υπονοούμενο του Αναστασίου και οι δύο παίκτες που «φοβάται»

Για το ντέρμπι της Κυριακής (25/11) με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και τη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο τεχνικός των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, έμμεσα, άφησε υπονοούμενα για τον προκάτοχό του και τον τρόπο δουλειάς στο «Ηλίας Πούλλος» λέγοντας πως πλέον οι ποδοσφαιριστές περνούν ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και βελτιώνονται και δεν πηγαίνουν απλά προπόνηση.

«Οι παίκτες έρχονται πλέον στο γήπεδο για να μείνουν και να βελτιωθούν και όχι να έρθουν να προπονηθούν και να φύγουν», ήταν η ατάκα του Γιάννη Αναστασίου.

Όσο αφορά το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση χαρακτήρισε έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα την «Κυρία» και στάθηκε στους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις στατικές φάσεις.

«Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, λόγω ύψους με τον Ντουγκλάο και τον Σίλντενφελντ στις στημένες φάσεις. Έχουν κάποια ατομικά χαρακτηριστικά στην επίθεση που είναι επικίνδυνοι παίκτες, αλλά από την άλλη έχουμε κι εμείς τα χαρακτηριστικά στις αντίστοιχες θέσεις για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε», υπογράμμισε ο Ελλαδίτης.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Αναστασίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ