aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Tο… βιολί του ο Κακουλλής που κάνει πράξη τα λόγια του Μπεργκ

Ομόνοια: Tο… βιολί του ο Κακουλλής που κάνει πράξη τα λόγια του Μπεργκ

«Αυτός είναι ο φορ που ψάχναμε» μονολογούν οι φίλαθλοι της Ομόνοιας οι οποίοι βλέπουν τον Ανδρόνικο Κακουλλή να μπαίνει με… φόρα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 20χρονος επιθετικός των πρασίνων κατάφερε σε δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Εθνικό να σκοράρει πέντε γκολ, να… ψάχνει άλλα τόσα και να εντυπωσιάζει το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε από πέρσι πως τον εμπιστεύεται, ωστόσο φροντίζει με δηλώσεις του να στέλνει μήνυμα τόσο στον Κακουλλή όσο και στους υπόλοιπους νεαρούς που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, πως μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρουν να καθιερωθούν στην Ομόνοια. Ο Νορβηγός τεχνικός έδειξε πως γνωρίζει τον σωστό τρόπο διαχείρισης ενός νεαρού ταλέντου, γι’ αυτό και του δίνει ιδιαίτερη προσοχή, αφού συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Παπουλής «κούμπωσε» και δυσκολεύει τον Μπεργκ

Ο Κακουλλής πλέον ανήκει στην πρώτη ομάδα και κατάφερε να κερδίσει θέση στις επιλογές του προπονητή του. Οι αγώνες στην Ευρώπη που είναι προ των πυλών, έχουν σαφώς πιο ψηλό δείκτη δυσκολίας γι’ αυτό και η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων ψάχνει επιθετικό από το πάνω ράφι. Αξιέπαινη η προσπάθεια του 20χρονου, ο ενθουσιασμός του σίγουρα βρίσκεται στα ύψη, ενώ αγωνιστικά δείχνει σε πολύ καλά επίπεδα. Ωστόσο, στους ευρωπαϊκούς αγώνες θα χρειαστεί η εμπειρία ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Κακουλλής δεν δικαιούται να ελπίζει στο όνειρο. Ο νεαρός διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και αν ο Μπεργκ νιώσει την σιγουριά πως μπορεί να βοηθήσει και στις υποχρεώσεις εκτός νησιού, τότε δεν θα διστάσει να τον παρατάξει στο γήπεδο.

Ο επιθετικός των πρασίνων κέρδισε με την σκληρή δουλειά την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητικού επιτελείου όσο και του κόσμου. Το στοίχημα γι’ αυτόν είναι να συνεχίσει να δουλεύει, να «ρουφάει» σαν σφουγγάρι τις οδηγίες των προπονητών του ώστε η βελτίωση να είναι συνεχής και ευεργετική για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ