aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το βασικό «θέλω» του Λένον

Ομόνοια: Το βασικό «θέλω» του Λένον

Ένα από τα ζητήματα που έχει στην τρέχουσα σεζόν η Ομόνοια είναι και η φυσική κατάσταση. Η αλλαγή υπεύθυνου φυσικής κατάστασης φάνηκε ξεκάθαρα να επηρεάζει την ομάδα, που είχε ως αποτέλεσμα στα αρχικά στάδια της σεζόν να προκύψει και πάλι αλλαγή. Ταλαιπωρήθηκε, λοιπόν, η Ομόνοια και είναι ένα από τα πολλά θέματα που είχε, με αποτέλεσμα να έχει κακή πορεία.

Τώρα, με την απομάκρυνση του Μπεργκ και την έλευση του Λένον, άλλαξε και η φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού. Ο Ιρλανδός τεχνικός προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να περάσει τα δικά του «θέλω», κάτι που φάνηκε ως ένα βαθμό και στα παιχνίδια που ήταν στον πάγκο. Ένα από τα νέα στοιχεία που θέλει να έχει η Ομόνοια είναι να τρέχει πιο πολύ, να έχει μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της. Αυτό εξυπακούει όμως πολλές φυσικές δυνάμεις. Είναι σε θέση τη δεδομένη στιγμή η Ομόνοια να το κάνει; Και σε ποιο βαθμό. Προσπαθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό να το πετύχει και ίσως να είναι βελτιωμένη με την επανέναρξη των υποχρεώσεών της, αφού η διακοπή δίνει τον χρόνο στον Λένον να δουλέψει και σε αυτό τον τομέα κι ας μην είναι χρονικά η καλύτερη περίοδος.

Σίγουρα όμως, αυτό το στοιχείο θα είναι έντονο τη νέα σεζόν. Αφού δουλέψει η Ομόνοια στην περίοδο της προετοιμασίας βάσει των απαιτήσεων του Ιρλανδού, θα είναι έτοιμη να τρέξει πιο πολύ, να δώσει πιο γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι της. Είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο και συνάδει πιο πολύ με το DNA της. Τη δεδομένη στιγμή και μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό που προέχει είναι η Ομόνοια να διακριθεί στο κύπελλο. Γι’ αυτό και στο μυαλό όλων στο «Ηλίας Πούλλος» είναι ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ στις 13 Απριλίου, η πρόκριση στην ημιτελική φάση. Μέχρι τότε θα είναι έτοιμοι και οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός το προηγούμενο διάστημα, ακόμη και ο Σέχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ