aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το τρίποντο που της έχει λείψει…

Ομόνοια: Το τρίποντο που της έχει λείψει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τελευταία επιτυχία της Ομόνοιας ήταν επί του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στο ντέρμπι που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ. Τριάντα πέντε μέρες μετά, καλείται να δώσει αγώνα στην έδρα της αφού προηγήθηκαν οι εκτός έδρας αγώνες με Πάφος FC και Ανόρθωση, στους οποίους μέτρησε μια ήττα και μια ισοπαλία αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εισφορές €51.000, ποιοι και πόσα έδωσαν

Σήμερα, λοιπόν, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (19:00, Primetel 1) και παρουσιάζεται αποφασισμένη να επανέλθει στις επιτυχίες. Της έχει λείψει το τρίποντο και θα το ψάξει με μανία απέναντι στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, που επιστρέφει στο ΓΣΠ ως αντίπαλος της προηγούμενης ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το Ανόρθωση – Ομόνοια

Οι πράσινοι αναγνωρίζουν πως, ο σημερινός αγώνας έχει τις δικές του δυσκολίες. Μπορεί οι αντίπαλοι που προηγήθηκαν να θεωρούνται πιο δυνατοί, όμως και ο Ολυμπιακός κρίνεται υπολογίσιμος και χρειάζεται προσοχή. Πρόκειται για ομάδα που θα θελήσει να πάρει το παιχνίδι στη δύναμη και η Ομόνοια καλείται να αντιπαραβάλει τα δυνατά της «όπλα» κυρίως επιθετικά, για να πετύχει τον στόχο της. Η ποιότητα του «τριφυλλιού» είναι πολύ μεγαλύτερη από του αντιπάλου, απομένει οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» στην Ομόνοια: «Zητούμε συνάντηση σήμερα! Αχάπαρος ή άλλος λόγος»

Ο Νορβηγός τεχνικός εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που άρχισαν και τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, παρόλο που στην αποστολή βρίσκεται ο Γκόμες. Δηλαδή στους Φαμπίνιο (πρώτη του παρουσία στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο της ομάδας), Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς, Κατελάρης, Γκόμεθ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Έζρα και Ντέρμπισαϊρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Χούμποτσαν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζιωνής, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση είναι τραυματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ