aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το τρένο της Ευρώπης απομακρύνεται…

Ομόνοια: Το τρένο της Ευρώπης απομακρύνεται…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε οδυνηρή για την Ομόνοια, καθώς περιόρισε σημαντικά τις ελπίδες της για απευθείας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο στόχος που μέχρι προχθές ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης έχει απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο, αφού άλλη μια αγωνιστική έφυγε, με τους πράσινους να μην παίρνουν βαθμούς και να βλέπουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ να παραμένει στο -8.

Πλέον, η εξασφάλιση της τρίτης προνομιούχας θέσης δεν εξαρτάται μόνο από την Ομόνοια για να υλοποιηθεί αλλά και από άλλα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα οι πιθανότητες του «τριφυλλιού» για ένα απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι πολύ λίγες και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα.

Ξέρουν ότι ο ρεαλιστικός στόχος τη δεδομένη στιγμή είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη και αισθάνονται υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για να τον υλοποιήσουν, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα κατακτήσει το κύπελλο μια από τις ομάδες της πρώτης τριάδας του πρωταθλήματος.

Το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για την 31η αγωνιστική είναι ζωής ή θανάτου για τους πρωτευουσιάνους, καθώς μόνο με νίκη θα αυξήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης της 4ης θέσης και να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη. Το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» παρουσιάζεται προβληματισμένο από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Το ίδιο και η διοίκηση, όπως διαπιστώνεται μέσα και από τις δηλώσεις που έκανε χθες στον Active 107.4 & 102.5, ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού» Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ