aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το τραβάει στα άκρα

Ομόνοια: Το τραβάει στα άκρα

Αποφασισμένη να βάλει η ίδια τους όρους του… παιχνιδιού στη διαμάχη με το ΓΣΠ εμφανίζεται η Ομόνοια. Στην ομάδα του «τριφυλλιού» θεωρούν ότι υπάρχει υπερχρέωση στην παραχώρηση του γηπέδου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια και ζητούν μακροπρόθεσμο πλάνο συνεργασίας πέντε ετών με συγκεκριμένους όρους.

Μάλιστα, δεν έμειναν στη διαρροή πληροφοριών που για πολλούς αποσκοπούσε στην επίτευξη καλύτερης συμφωνίας με τον ΓΣΠ, αλλά το πήραν ένα βήμα παρακάτω. Έβαλαν το «βαγόνι» τους τον Ολυμπιακό και απέστειλαν επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κοινοποίηση στο υπουργείο Παιδείας και τον ΚΟΑ, μέσω της οποίας εκφράζουν την επιθυμία ανέγερσης σύγχρονου σταδίου.

Οι δύο ομάδες ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς ώστε να ενημερωθούν εάν υπάρχει έδαφος το αίτημά τους να βρει ανταπόκριση και να υλοποιηθεί το έργο, βάζοντας στην εξίσωση πιθανή χρηματοδότηση από το κράτος, όπως έγινε και στην περίπτωση του υπό ανέγερση σταδίου στη Λεμεσό.

Η διοίκηση της Ομόνοιας τραβάει στα άκρα την κόντρα με το ΓΣΠ, με τον εκπρόσωπό της Αντρέα Δημητρίου να σημειώνει πως άλλη ομάδα (φωτογραφίζοντας τον ΑΠΟΕΛ χωρίς να τον κατονομάσει) έχει πολύ πιο χαμηλή χρέωση.

Εντός της επόμενης βδομάδας έχει διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ Ομόνοιας και ΓΣΠ, η οποία θα κρίνει κατά πόσο οι πρωταθλητές θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα το ΓΣΠ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους εάν ο ΓΣΠ δεν βάλει νερό στο κρασί του και μειώσει την τιμή χρέωσης δεν θα διστάσουν να πάνε σε άλλο γήπεδο.

Μοχλός πίεσης ή όχι θα το δείξει ο χρόνος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ