aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «θολό» τοπίο με Ντάρμπισαϊρ και η σημαντική… επιστροφή του

Ομόνοια: Το «θολό» τοπίο με Ντάρμπισαϊρ και η σημαντική… επιστροφή του

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Θολό» παραμένει το τοπίο σχετικά με τις σχέσεις του Ματ Ντάρμπισαϊρ και του Γιάννη Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης κόουτς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σταύρος Παπασταύρου κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Άγγλος επιθετικός δεν παίρνει φανέλα βασικού στα πλείστα ματς, ενώ κάπου εκεί πήρε το λόγο και ο πρόεδρος των πρασίνων.

Αρχικά ο Αναστασίου τόνισε πως όταν ανέλαβε την ομάδα της πρωτεύουσας, ο Ντάρμπισαϊρ ήταν τραυματίας και έτσι ο Ραμίρες καθιερώθηκε, ενώ στη συνέχεια δεν θεώρησε σωστό να προχωρήσει σε αλλαγή του Κοσταρικανού επιθετικού. Έπειτα ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα με κανένα ποδοσφαιριστή και πως όλοι πήραν και παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Στη συνέχεια ο Κύπριος επενδυτής είπε μεταξύ άλλων: «Αν δεν προσφέρουν οι παίκτες όσα πρέπει, δεν έχουν θέση στην ομάδα. Αυτό δεν είναι ένας λόγος για μένα να μείνει οποιοσδήποτε στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε χάρες σε κανέναν. Και αυτό αφορά όλους. Δεν είμαστε εδώ να μιλήσουμε μόνο για τον Ματ. Αν θα παίξει ή όχι είναι θέμα του προπονητή. Ο προπονητής είναι εδώ γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει ο Ντάρμπισαϊαρ και όχι γιατί θεωρεί πως πρέπει να μείνει γιατί έχει συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελειώνει η σεζόν, υπομονή…

Αυτή η απάντηση του Παπασταύρου μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Πρώτα, σωστά έπραξε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και ξεκαθάρισε πως στην Ομόνοια παίζουν όσοι θέλουν και μπορούν, στέλλοντας το μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις. Από την άλλη, στάθηκε ασπίδα προστασίας στον Αναστασίου και στις επιλογές του, ενώ δεν έγινε κατανοητό αν υπάρχει όντως πρόβλημα μεταξύ του κόουτς και του Ντάρμπισαϊρ.

Ο προπονητής των πρασίνων έδωσε φανέλα βασικού στον Άγγλο στράικερ στο ψεσινό (4/5) ματς με την ΑΕΛ και κατέγραψε μια ικανοποιητική εμφάνιση. Το γεγονός πως ο Ντάρμπισαϊρ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι είναι χιλιοειπωμένο, καθώς βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν 23 και 24 αντίστοιχα. Η προετοιμασία αλλά και η… επιστροφή του παλιού επιθετικού που «μάτωνε» τα δίκτυα των αντιπάλων Ντάρμπισαϊρ, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ενώ θα βοηθήσει σημαντικά τους πράσινους ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ