aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το θέλουν πολύ και το φωνάζουν

Ομόνοια: Το θέλουν πολύ και το φωνάζουν

Τη σημασία ενός «αιώνιου» ντέρμπι την γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα αυτοί που προέρχονται από τα σπλάχνα της Ομόνοιας, μεγάλωσαν με αυτά και δεν δέχονται με τίποτα να χάνουν από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Βεβαίως, έχουν «εμβολιαστεί» και οι ξένοι, ιδιαιτέρως αυτοί που βρίσκονται από τα προηγούμενα χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος» και πανηγύρισαν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Το πρεστίζ είναι το ένα και έχει να κάνει με όποια βαθμολογική σημασία έχει ένα «αιώνιο» ντέρμπι. Όσο για το σημερινό, για την Ομόνοια είναι μεγίστης σημασίας βάσει των βαθμολογικών δεδομένων που ισχύουν σήμερα. Γι’ αυτό και οι πράσινοι θα θελήσουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η δίψα για νίκη, δίνοντας και συνέχεια στο μίνι αήττητο σερί, διαφαίνεται έντονα μέσα από τα λόγια του Λοΐζου Λοΐζου.«Να δείξουμε ποιοι είμαστε» τόνισε. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός, που παραχώρησε δηλώσεις στη νέα εκπομπή της Ομόνοιας, «Match Preview», μιλώντας για το «αιώνιο» πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα. Είναι ένα ντέρμπι, το “αιώνιο” της Κύπρου και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο». Ακόμη, εξέφρασε την περηφάνια του μόνο και μόνο που θα είναι στην αποστολή γι’ αυτό τον αγώνα. «Σαν παιδί της Ομόνοιας θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα μαζί με την ομάδα μου», υπογράμμισε.

Το θέλουν πολύ και το φωνάζουν οι πράσινοι, απομένει να το επιβεβαιώσουν με την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το απόγευμα της Κυριακής. Ο Φερέρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς να υπολογίζει τους Φαμπιάνο και Ζαχαρίου. Μπασιρού, Μάθιους και Γιούστε είναι διαθέσιμοι, εναπόκειται στον Βέλγο τεχνικό εάν θα δώσει και σε ποιους φανέλα βασικού. Το γεγονος αυτό καθιστά και απρόβλεπτο ως ένα βαθμό το αρχικό σχήνα που θα παρουσιάσει ο Φερέρα. Η απάντηση ίσως να μπορεί να δοθεί μόνο με την ανακοίνωση της ενδεκάδας, περίπου μια ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα στο «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ