aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ταξίδι του Λάρκου και οι αποφάσεις

Ομόνοια: Το ταξίδι του Λάρκου και οι αποφάσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές του Πάσχα, ήλθε γάντι για την Ομόνοια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και τον απόηχό του. Όχι πως αγωνιστικά θα επιφέρει κάποια αλλαγή, αλλά δίνει τον χρόνο στους διοικούντες κατά κύριο λόγο να ενεργήσουν με καθαρό μυαλό για τις όποιες αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν το επόμενο διάστημα.

Τα λάθη του παρελθόντος και κυρίως του περασμένου καλοκαιριού, με τον σχεδιασμό να κρίνεται πλήρως αποτυχημένος, αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν. Στο πρόσωπο του Λάρκου αλλά και των υπολοίπων μελών της Ομάδας Προγραμματισμού εναποθέτουν τις ελπίδες για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου ενόψει της νέας περιόδου. Ο αθλητικός διευθυντής παραμένει στο εξωτερικό για θέματα προγραμματισμού και θα επιστρέψει τα επόμενα 24άωρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι λανθασμένοι χειρισμοί του Αναστασίου

Όσον αφορά στην ομάδα, για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και τότε η τεχνική ηγεσία θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για τις μέρες που θα πάρουν ρεπό για το Πάσχα. Η επάνοδος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα φέρει τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στο Τσίρειο, στις 4 Μαΐου. Μέχρι τότε υπάρχει ο χρόνος για να επέλθει η ηρεμία, να ξεχαστεί το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Δευτέρας και ο Αναστασίου να καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας για επάνοδο στις επιτυχίες. Μετά την προχθεσινή εμφάνιση, πρέπει να θεωρείται βέβαιος πως θα προκύψουν αλλαγές με νεαρούς να «φλερτάρουν» με την ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Γηπεδικό-τηλεοπτικό-προπονητής: O λόγος στον Παπασταύρου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ