aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το… ταίριασμα με τον Σωφρόνη

Ομόνοια: Το… ταίριασμα με τον Σωφρόνη

Τρεις νίκες, από τις οποίες οι δύο σε καθοριστικά παιχνίδια, 1 ισοπαλία και τρεις ήττες, είναι ο απολογισμός της Ομόνοιας στα τελευταία επτά παιχνίδια στα οποία πορεύεται με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της.

Το «τριφύλλι» δείχνει σταθερή βελτίωση, τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελέσματα. Στα τελευταία τρία, που ήταν εντός Μαρτίου, αρχικά έκανε την ανατροπή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό κυπέλλου και σφράγισε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου. Ακολούθως με το «διπλό» επί της Καρμιώτισσας (και σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Σαλαμίνας) «κλείδωσε» θέση στην εξάδα. Και στο πρόσφατο ματς, πάλι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, έβγαλε αντίδραση και απέσπασε ισοπαλία. Σ’ ένα ντέρμπι που ήταν ο ΑΠΟΕΛ που «καιγόταν» για τη νίκη.

Τι δείχνουν τα πιο πάνω; Η απάντηση είναι απλή: ταίριαξαν Ομόνοια και Αυγουστή. Με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της, η ομάδα της Λευκωσίας βρήκε ρυθμό και παράλληλα, με τα θετικά αποτελέσματα, την ηρεμία της. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως, αν ο Αυγουστή ερχόταν στην Ομόνοια μετά την απομάκρυνση του Λένον, ίσως σήμερα να ήταν σε θέση να διεκδικεί τουλάχιστον ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βεβαίως, είναι κάτι υποθετικό, όχι όμως απομακρυσμένο ενδεχόμενο. Χάθηκε χρόνος με τον Φερέρα, που δεν μπόρεσε κι αυτός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της Ομόνοιας. Ο απολογισμός του Αυγουστή στον πάγκο των πρασίνων θα γίνει στο τέλος και θα κριθεί εάν ήταν θετικός ή όχι, κυρίως με την παρουσία στο κύπελλο. Η κατάκτησή του αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ